Er kan nog een heel hoop beter!

Niemand wil meer betalen dan nodig is voor de maandelijkse vaste lasten.
Toch doen veel Nederlanders dat.
Simpelweg omdat men niet bewust is van de mogelijkheden om te besparen op hun maandelijkse vaste lasten. Dit is waarom Dat kan Beter sinds 2010 de Nederlandse consument informeert over de besparingen die mogelijk zijn, en helpt hen maandelijks te besparen.

Bij Dat Kan Beter ondersteunen wij de klant bij het maken van de juiste beslissing. Dit doen wij door hen informatie over hun huidige provider te geven.
Denk aan het percentage groene stroom dat hun energieleverancier inkoopt. We bieden onze klanten een volledige service, die er op is gericht om een bewuste keuze te maken maar vooral ook om de klant te helpen besparen.

gewoon
goede
service.

Wekelijks helpen wij honderden Nederlanders om over te stappen op een beter tarief. Al onze adviseurs zijn opgeleid om de klant een volledig beeld te geven voordat de klant een beslissing maakt om wel of niet over te stappen.
Bij Dat Kan Beter vind je geen pushy verkopers maar opgeleide adviseurs die een gezamenlijk doel voor ogen hebben: de klant helpen besparen, en volledig te informeren.

Bij Dat Kan Beter hanteren we geen lange wachttijden, geen papieren rompslomp en geen addertjes onder het gras. Wij werken eerlijk en transparant.
Wij stemmen dit af met onze partners en zorgen dat overstappen moeiteloos verloopt. De consument wordt bij ons als klant behandelden niet als nummertje.
Dat blijkt uit de duizenden klanten die wij jaarlijks helpen overstappen en tevreden zijn met onze service en natuurlijk hun besparingen.

dat kan beter check

Bij aanmelden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en  bevestigt u dat u op de hoogte bent van onze privacy policy.Uw gegevens worden enkel gebruikt om u te kunnen contacteren met een vrijblijvend besparingsadvies.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

VRAAG OF OPMERKING?
klik hier
om ons te contacteren.